Graszoden-online

Graszoden Online

Kweekbedrijf Loeffen is al meer dan 25 jaar leverancier van graszoden voor particulier en bedrijf. Graszoden-online is onderdeel van Kweekbedrijf Loeffen. Door een efficiënte bedrijfsvoering en lage kosten kunnen wij graszoden, tuingrond en gazonbemesting leveren tegen zeer scherpe prijzen.

Assortiment

Naast graszoden levert Graszoden-online een assortiment producten die u helpen bij de aanleg en het onderhouden van uw gazon. Denk aan gazonbemesting of bijvoorbeeld zwarte grond om mee te egaliseren. Speciaal voor de particulieren markt heeft Graszoden-online gazonbemesting ontwikkeld genaamd Gazoncare.

Advies

Graszoden-online biedt haar klanten, in samenwerking met de BLGG, de mogelijkheid om een professioneel bemestingsadvies te laten uitvoeren. Op deze manier weet u exact wat uw gazon en/of tuin aan voeding nodig heeft. Dus twijfelt u aan de voedingstoestand van de grond en willt u een gedegen advies, bij Graszoden-online regelt u dit online.

Aanleggen van graszoden moeilijk? U weet niet hoe u uw grasveld moet onderhouden? Graszoden-online biedt u GRATIS een minicursus gazon aan. Uiteraard heeft Graszoden-online ook tips en uitleg over het aanleggen van uw gazon. Wij hopen dat u er uw voordeel mee doet!

Graszoden

Uiteraard leveren wij ook graszoden. Of het nu om een voetbalveld gaat of een hoek in de binnenplaats, wij leveren snel en goedkoop een goede kwaliteit graszoden. Kijkt u ook eens bij onze productinformatie, hier krijgt u uitleg over de graszoden. Weet u nog niet welke graszoden u moet kiezen. doe dan de online-gazon-test.

Bestellen

U kunt heel makkelijk via onze site online bestellen en betalen. U wordt automatisch op de hoogte gehouden van uw orderstatus en uw bestelling wordt keurig afgeleverd.

Informatie en advies

Op deze website treft u veel informatie en bruikbare tips aan. Mocht u echter nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd bellen of e-mailen wij helpen u graag verder.

Terug  

Watergeven na de aanleg

U heeft de graszoden gelegd, denk er dan aan dat deze regelmatig water moeten hebben. Een goede graadmeter is dat de ondergrond onder de zoden vochtig moet blijven. Op deze manier zullen uw graszoden snel aanslaan.
Tip van de maand juni 2019